LIVING

EN VÄSENTLIG DEL AV LIVET

VARAX
FAVORITER

Varax-Products var en av de första som tog Fladdermusstolen till den finska marknaden redan i slutet av 1950-talet. Idén till produkten föddes i Amerika. Varax Fladdermusstol är en sann klassiker, dess eleganta design och moderna linjer intresserar fortfarande nordiska inredare till denna dag.

När du kör genom Österbottens vida vidder, kan du se den välbekanta trädgårdsgungan Varax Retro hammock på nästan varje gård.  Trädgårdsgungan, som har en lång historia, är förknippad med barndomens sommarminnen för många av oss, och dess tidlösa utseende gör den lämplig också för dagens trädgårdar och gårdar.

VÅRA PRODUKTER

SKAPA SOMMARMINNEN

Förvaringslåda, svart

8420-2906

Färger

Suvi 3- pers hammock, 87B

2001-971B-1

Färger

Sport cykelställ 1-plats. Svart

4774-6000

Uppfällbar Bryggstege 420

4781-6000

Bord Suvisaari 190 cm, svart

4415-9009

Färger

Baden baden stol, 97B

3281-697B

Färger

VARAX

SEDAN 1939

Sommarminnen börjar i Esse, Österbotten, där trä- och metallmöbler formas och tillverkas för nordiska hem och trädgårdar.

Sedan starten har Varax-Products strävat till att skapa värme i sin omgivning. 1939 grundades Esse Ull – föregångare till Oy Varax-Products Ab. Med tiden har material och produkter förändrats; kardningsanläggningen har blivit verkstad, ullen har ersatts med metall och trä – garnets plats i produkten har ersatts av produkter för bostäder och trädgårdar samt underleverantörsarbeten för metallföretag.

Hållbart material, finskt kunnande, ansvarsfull och ekologisk verksamhet, skapandet av nya trender och former med kontinuerlig produktutveckling har gjort Varax till Finlands ledande tillverkare av fritidsmöbler.

Verksamheten har förändrats, men Oy Varax-Products Ab:s vision och strävan till att skapa värme i sin omgivning är fortfarande en viktig aspekt i företagets verksamhet

FÖLJ
OSS

Från arkivet 😄 
En bild säger mer än tusen ord brukar man ju säga. 
Kanske dags för semester ? 😂
.
Arkistosta 😄 
Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niinhän sanotaan. 
Ehkä on aika lomalle? 😂
.
.
#varax #varaxproducts #onestopshop #tehtysuomessa #hauskaatöissä #kulpåjobbet #funatwork