VARAX JÄLLEENMYYJÄT

Klikkaa logoa siirtyäksesi jälleenmyyjän verkkokauppaan

3

   Kiitos kun valitsit Varaxin!

   Varax-Products valmistaa kotimaisia klassikoita, piha- ja puutarhatuotteita sekä huonekaluja. Useissa liikkeissä on myös mahdollisuus tutustua Varaxin tuotteisiin. Käy myös tutustumassa esitteeseemme, ihastu ja löydä ideoita ja inspiraatiota puutarhaan. Huomioithan, että meillä ei ole kuluttajamyyntiä, joten olethan tarjouspyyntö-, hinta- ja toimitusaika- asioissa yhteydessä jälleenmyyjiimme.

   seuraa
   meitä
   somessa

   .
Vilken fantastisk tur vi hade med vädret på gårdagens aktivitetsdag! Vi körde stafetter, tävlade som galningar, och några av oss avslutade med ett bastubad och ett härligt dopp i det blå (eller bruna 🤣). Tack för en fin våravslutning Mia!
.
Mikä mahtava tuuri meillä olikaan sään kanssa eilisellä aktiviteettipäivällä! Juostiin viestikisoja, kilpailtiin hullun lailla, ja jotkut meistä päättivät päivän saunomalla ja virkistäytymällä sinisessä (tai ruskeassa 🤣) vedessä. Kiitos hienosta kevätjuhlasta, Mia! 
.
.
#varax #varaxproducts #meettheteam #activityday #workwellness #workplace #wellness #summervibes #summerdays #suomenkesä #outdoorfun #finnishsummer #makingsummermemories