Usein kysytyt kysymykset

Näkymätön

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voinko ostaa puutarhakalusteita, huonekaluja tai pihatuotteita suoraan Varaxilta?

Kaikki tuotteidemme myynti tapahtuu jälleenmyyjien kautta, mutta voitte tilata muutamia varaosia keinuihimme suoraan sivuiltamme. Tästä pääset varaosiin ja tästä jälleenmyyjät-sivullemme, josta voit etsiä sinulle sopivimman jälleenmyyjän kattavasta myymälöiden ja verkkokauppojen verkostostamme.

Miten toimin, jos tuotteessa on virhe tai vaurio?

Tuotevirheet ja -vauriot ovat harvinaisia mutta mahdollisia. Jos ostamasi tuote on virheellinen, vaurioitunut tai tuotepakkauksesta puuttuu jotakin, ota mahdollisimman pian yhteyttä jälleenmyyjään, jolta olet ostanut tuotteen.  He osaavat antaa tilanteeseenne parhaimmat toimintaohjeet.

Haluaisin jälleenmyydä Varaxin tuotteita liikkeessäni/verkkokaupassani, onko tämä mahdollista?

Kyllä on, ota meihin yhteyttä Yhteydenotto-lomakkeemme kautta niin otamme sitten sinuun yhteyttä. Yhteydenotto-lomakkeeseemme pääset tästä.

Missä Varaxin tuotteet valmistetaan?

Valmistamme tuotteemme Ähtävällä Pohjanmaalla niin paljon kuin mahdollista kotimaisista raaka-aineista. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, jonka kriteerinä on korkea kotimaisuusaste sekä kotimainen valmistus.

Näkymätön

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tarvitsisin Varax puutarhakeinuuni varaosia, mistä löydän niitä?

Varaosat-sivultamme voit tilata keinun muovialustoja, ripustuskoukkuja tai katosrautoja. Voitte myös tiedustella varaosia jälleenmyyjiltämme.

Kuinka asennan tuotteeni maahan, esimerkiksi Varax Yhdistelmätelineen 112 tai Varax Pyykinkuivaustelineen 122?

Suosittelemme asentamaan pyykinkuivaus- ja tuuletustelineemme maahan betonivalun avulla, noin 38 cm syvyyteen. Tästä pääset asennusohjeisiimme ja ohjeita betonivalun tekemiseen saat esimerkiksi lähimmästä rautakaupasta.

Kuinka säilytän Varax puutarhakalusteitani talven aikana?

Suosittelemme säilyttämään keinut ja puutarhakalusteet talven ajan viileähkössä, kuivassa ja ilmavassa varastotilassa. Esimerkiksi lämmittämätön autotalli sopii hyvin kesäkalusteiden varastointiin. Kesäkalusteiden puhdistaminen ja mahdollinen käsittely kannattaa tehdä ennen talvivarastointia. Tästä pääset asennus- ja hoito-ohjeisiimme.

Mistä löydän sopivan päällisen käytettyyn Varax lepakkotuoliini?

Suosittelemme ensin mittaamaan lepakkotuolin rungon, nykyisen mallimme mitat ovat leveys 85 cm, korkeus 90 cm ja syvyys 55 cm ja siihen on saatavilla sopivia päällisiä jälleenmyyjiltämme. Olemme valmistaneet 60-80-luvuilla eri kokoista lepakkotuolinrunkoa, joten jos runkosi mitat eivät vastaa yllä mainittuja mittoja, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä esimerkiksi paikalliseen ompelimoon ja pyytämään heitä tekemään teille uuden päällisen omaa päällistänne mallina käyttäen.

seuraa
meitä
somessa

.
Pulverimaalaus - yksi erikoisuuksistamme! ✨
Suvisaari-klassikon runko maalataan tässä. 
.
Pulvermålning - en av våra specialiteter! ✨
Här målas stommen till våran klassiker Suvisaari.
.
Här ser ni en del av vårat målargäng på Varax. 
De är ett snabbt och effektivt team som alltid samarbetar smidigt. 💪🏻✨
.
Tässä näette maalausryhmämme Varaxilla. 
He ovat nopea ja tehokas tiimi, joka työskentelee aina saumattomasti yhdessä. 💪🏻✨
.
#varax #varaxproducts #coworkers #powdercoating #powdercoatingline #onestopshop #meettheteam #suomalaistatyötä #workplace #teamwork
Varax Retro 
.
Suomessa on todella monipuolista osaamista, ja sen tukeminen on syytä olla ylpeä. Kun valitset tuotteita, jotka kantavat Avainlippu-tunnusta, tuet paikallisia yrityksiä ja vahvistat suomalaista työllisyyttä. Jokainen ostos, joka tehdään Avainlippu-tuotteita suosien, on kuin ääni Suomen hyvinvoinnin puolesta. Valitsemalla Avainlippu-tuotteita teet konkreettisen teon Suomen talouden ja yhteiskunnan vahvistamiseksi. ✨
.
I Finland finns det en mångsidig kompetens som det är värt att vara stolt över. När du väljer produkter med Nyckelflaggan-märket stöder du lokala företag och stärker den finländska sysselsättningen. Varje inköp av produkter med Nyckelflaggan är som att rösta för Finlands välmående. Genom att välja Nyckelflaggan gör du en konkret insats för att stärka Finlands ekonomi och samhälle. ✨
.
#varax #varaxproducts #retro #hyvienvalintojenviikko #madeinfinland #avainlippu #tehtysuomessa #gardenfurniture #trädgårdsliv #makingsummermemories