yhteystiedot

KULUTTAJIEN YHTEYDENOTOT

Useissa liikkeissä on myös mahdollisuus tutustua Varaxin tuotteisiin. Huomioithan, että meillä ei ole kuluttajamyyntiä, joten olethan tarjouspyyntö-, hinta- ja toimitusaika- asioissa yhteydessä jälleenmyyjiimme.

Katso jälleenmyyjät

Usein kysytyt kysymykset

Yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen sivulta ukk

Usein kysytyt kysymykset

JÄLLEENMYYJÄKSI

Varax-Products valmistaa kotimaisia klassikoita, piha- ja puutarhatuotteita sekä huonekaluja. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja ryhdy jälleenmyyjäksi. Täytä oheinen lomake ja ole yhteydessä meihin, oli kyse sitten projektista, kivijalkaliikkeestä tai verkkokauppamyynnistä, niin olemme yhteydessä sinuun.

Käy myös tutustumassa esitteeseemme, ihastu ja löydä ideoita ja inspiraatiota puutarhaan. Kiitos kun harkitset tuotteitamme valikoimaasi!

haluatko jälleenmyyjäksi – OTA YHTEYTTÄ


  • AB VARAX-PRODUCTS OY
    Ähtäväntie 366
    FI-68820 Ähtävä
    puh: 06 7889 324
    s-posti: varax(a)varax.fi

seuraa
meitä
somessa

.
Filip övar sig inför sitt slutarbete. Han har varit 3 månader på läroavtal och efter examen fortsätter han att jobba här med oss på Varax. 
Bra jobbat Filip 👍🏻
.
Filip harjoittelee lopputyötään varten. Hän on ollut 3 kuukautta oppisopimuksella ja valmistumisen jälkeen hän jatkaa työskentelyä täällä meillä Varaxilla. 
Hyvää työtä Filip 👍🏻
.
.
#varax #varaxproducts #metalwork #hitsaaja #welder #welding #meettheteam #workplace #metalindustry #weldernation #työpaikka #påjobbet #arbetsglädje #työniloa #suomi #finland
🇸🇪
Måndag.
Vi drömmer oss bort till badsäsongen. ✨
.

🇫🇮
Maanantai.
Unelmoimme uimakaudesta ✨
.
#varax #varaxproducts #kotimaista #avainlippu #avainlipputuote #madeinfinland #tehtysuomessa #suomenkesä #sommartider #makingsummermemories #finnishdesign #nordicdesign
.
Onks tää se oikee rofiili ? 
.
#varax #varaxproducts #onestopshop #metalindustry #workplace #roligtpåjobbet #töissä #perjantaifiilis #metallityöt #alihankinta #teamwork #hyvääviikonloppua #trevlighelg