Parken sittgrupp

Artikelnr: 3836-0006 Kategorier: , ,

Varax Parken är en stadig och underhållsfri sittgrupp för 6-personer.

Stommen är tillverkad av pulvermålade stålrör och bords-och bänkskivorna är gjorda av UPM ProFi komposit. Kompositskivorna är även inramade med en svart pulvermålad aluminiumram, vilket ger bordet stadga och ett värdigt utseende. Produktförpackningen innehåller ett bord och två bänkar.

Sittgruppen är tillverkad i Finland och är Nyckelflaggan märkt.

EAN 6417624501884

INSTALLATIONS INSTRUKTIONER

Se installationsanvisningarna ›

STORLEK

A x B x C:
192 x 75 x 81,5 x 35,5 cm
102 kg
A: 195 cm
B: 99 cm
C: 85 cm
102 kg
1,65 m3

Varax Parken är en stadig och underhållsfri sittgrupp för 6-personer. Stommen är tillverkad av pulvermålade stålrör och bords-och bänkskivorna är gjorda av UPM ProFi komposit. Kompositskivorna är även inramade med en svart pulvermålad aluminiumram, vilket ger bordet stadga och ett värdigt utseende.

Det finns hål i bord- och bänkbenens stomme, vilket gör att man kan välja mellan att antingen använda sig av de justerbara fötterna som finns med i förpackningen eller fästa sittgruppen direkt i marken. Sittgruppen passar både hemma på gårdsplanen och på allmänna platser som till exempel skolgårdar, lägerområden, bostadsbolagens- och företagens gårdsplaner. Produktförpackningen innehåller ett bord och två bänkar. Sittgruppen är tillverkad i Finland och är Nyckelflaggan märkt. Produkten levereras omonterad.

Bord mått som monterad:
längd 192 cm, bredd 81,5 cm, höjd 75 cm, vikt 53 kg

Bänk mått som monterad:
längd 134 cm, bredd 35,5 cm, höjd 48 cm, vikt 21 kg

VARAX

+ JOHANNA HÖGVÄG

Varax nya mönster för 2022 är ett samarbete med formgivaren Johanna Högväg. Johanna är född och uppväxt i Österbotten och är känd för sina illustrationer, sin mönsterplanering och grafiska design.

Inspirationen för sitt mönster har hon hittat bland vardagen i de finländska skogarna. Till och med myggorna har hittat sin plats på tyget "Den finländska skogen".

I Samarbetet ingår förutom designen "Den finländska skogen" 87B även designen "Maisema" 81B och "Stormskär" i grått 83B, rosa 84B och blått 86B.