170 Terassi-tamppari, musta

Tuotetunnus (SKU): 4758-6000 Osastot: ,

Kotimainen Varaxin Terassi-tamppari on mustaksi pulverimaalatusta teräsputkesta valmistettu kokoontaittuva tuuletusteline.

Seinään kiinnitettävä ja kokoontaittuva Terassi-tamppari vie vain vähän tilaa, ja se on helppo avata tarvittaessa käyttöasentoon sekä taas taittaa takaisin kasaan, kun sitä ei tarvita.
Tuotteen teräsputkirunko on pulverimaalattua terästä, joka on ennen jauhemaalausta esikäsitelty Bonderite NT:llä, jolla saadaan parempi korroosiosuoja verrattuna normaaliin rautafosfatointiin. Valmistuksessa käytetään polyesterijauhetta, joka ei sisällä liuotteita. Jauhe antaa teräsputkille ulkokäyttöön soveltuvan kulutusta kestävän pinnan. Tuotantovaiheessa ei synny jätettä, sillä valmistus tapahtuu suljetussa järjestelmässä. Tuuletusteline on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki.

EAN 6417624502812

MITAT

A x B x C:
170 x 175 cm
5,7 kg
A: 190 cm
B: 9 cm
C: 54 cm
5,7 kg
0,09 m3

VARAX

+ JOHANNA HÖGVÄG

Varax uutuus kuosit sesongille 2022 on toteutettu yhteistyössä suunnittelija Johanna Högvägin kanssa. Tämä Pohjanmaalla syntynyt ja kasvanut muotoilija on tunnettu graafisista linjoista ja värikkäistä kuoseista.

Inspiraatiota uudelle valikoimalle hän löysi jokapäiväisestä elämästä Suomen metsissä. Näin jopa hyttyset löysivät oikean paikkansa Suomen Metsä pehmusteeseen painettuina.

Suomen Metsä 87B kuosin lisäksi yhteistyöhön kuuluvat kuosit Maisema 81B sekä Stormskär harmaana 83B, roosana 84B ja sinisenä 86B.