Värivaihtoehdot

Rasta Viking, musta

Tuotetunnus (SKU): 3810-6000 Osastot: ,

Rasta Viking istuinryhmässä on mustaksi pulverimaalattu teräsputkirunko ja puuosissa on käytetty petsattua mäntyä.

Tukeva istuinryhmä sopii niin kotiin kuin erilaisiin julkisiin ulkotiloihin, kuten levähdyspaikoille, oppilaitosten ja taloyhtiöiden pihoille, leirintäalueille ja yritysten pihoille.

Istuinryhmän penkin istuinkorkeus 44cm, syvyys 30cm ja leveys 130cm. Pöytälevyn koko on 135x70cm ja pöytälevyssä on reikä aurinkovarjolle.

Istuinryhmä on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki.

EAN6417624502942

MITAT

A x B x C:
135 x 80 x 180 cm
47 kg
A: 150 cm
B: 30 cm
C: 80 cm
47 kg
0,17 m3

Rasta Viking istuinryhmässä on mustaksi pulverimaalattu teräsputkirunko ja puuosissa on käytetty petsattua mäntyä.

Tukeva istuinryhmä sopii niin kotiin kuin erilaisiin julkisiin ulkotiloihin, kuten levähdyspaikoille, oppilaitosten ja taloyhtiöiden pihoille, leirintäalueille ja yritysten pihoille. Varax-kalusteiden teräsrungot ovat pulverimaalattua terästä, jotka on ennen jauhemaalausta esikäsitelty Bonderite NT:llä, joka antaa paremman korroosiosuojan verrattuna normaaliin rautafosfatointiin. Valmistuksessa käytetään polyesterijauhetta, joka ei sisällä liuotteita. Jauhe antaa teräsputkille ulkokäyttöön soveltuvan kulutusta kestävän pinnan. Tuotantovaiheessa ei synny jätettä, sillä valmistus tapahtuu suljetussa järjestelmässä.

Istuinryhmän penkin istuinkorkeus 44cm, syvyys 30cm ja leveys 130cm. Pöytälevyn koko on 135x70cm ja pöytälevyssä on reikä aurinkovarjolle. Istuinryhmän painorajoitus 480kg.

Tuote on käsitelty petsaamalla niin suosittelemme että käsitellään tarvittaessa puhdistamalla tai petsaamalla uudelleen. Puu on luonnonmateriaali, johon kuuluu pienet halkeamat ja oksat. Lämpötilojen vaihtelut, sekä sade ja aurinko rasittavat pintaa, vaikka puu onkin käsitelty petsillä. Toistuvalla ja asian mukaisella hoidolla pidennät tuotteen käyttöikää huomattavasti.

Istuinryhmä on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki. Tuote toimitetaan osissa.

VARAX

+ JOHANNA HÖGVÄG

Varax uutuus kuosit sesongille 2022 on toteutettu yhteistyössä suunnittelija Johanna Högvägin kanssa. Tämä Pohjanmaalla syntynyt ja kasvanut muotoilija on tunnettu graafisista linjoista ja värikkäistä kuoseista.

Inspiraatiota uudelle valikoimalle hän löysi jokapäiväisestä elämästä Suomen metsissä. Näin jopa hyttyset löysivät oikean paikkansa Suomen Metsä pehmusteeseen painettuina.

Suomen Metsä 87B kuosin lisäksi yhteistyöhön kuuluvat kuosit Maisema 81B sekä Stormskär harmaana 83B, roosana 84B ja sinisenä 86B.