Suvi 3-h pihakeinu, 81B

Tuotetunnus (SKU): 2001-981B Osastot: ,

Korkeaselkänojainen 3-h istuttava Suvi keinu harmaa-beigellä Maisema pehmustesarjalla.

Keinussa on harmaaksi pulverimaalattu teräsputkirunko, selkänojassa sinkitty metalliritilä ja istuimessa sinkitty metalliverkko. Pehmusteiden mitat: Istuinpatja 160 x 50 cm, selkänojapatja 160 x 70 cm. Tuotepakkaukseen kuuluu lisäksi kaksi käsinojatyynyä sekä valkoinen katos.

Keinun pehmuste Maisema on toteutettu yhteistyössä muotoilija Johanna Högvägin kanssa.

EAN 6417624502041

MITAT

A x B x C:
200 x 160 x 109 cm
36,2 kg
A: 170 cm
B: 25 cm
C: 67 cm
36,2 kg
0,29 m3
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Keinun harmaaksi pulverimaalattu teräsputkirunko on esikäsitelty Bonderite® NT:llä, joka antaa paremman korroosiosuojan verrattuna normaaliin rautafosfatointiin.
Selkänojassa sinkitty metalliritilä ja istuimessa sinkitty metalliverkko.

Pehmusteiden mitat: Istuinpatja 160 x 50 cm, selkänojapatja 160 x 70 cm. Tuotepakkaukseen kuuluu lisäksi kaksi käsinojatyynyä sekä valkoinen katos. Keinun pehmusteen kuviollinen kangas on ÖKO-TEX® STANDARD 100-luokituksen mukainen, joten siinä ei ole jäämiä allergisoivista, ärsyttävistä tai myrkyllisistä aineista. Kangas on valmistettu 50 % puuvillasta ja 50 % polyesterista ja pehmusteiden täytteenä on rouhittua vaahtomuovia.

Keinun voi puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla ja käyttää tarvittaessa mietoa pesuainetta.
Suosittelemme, että pehmusteet nostetaan sateella suojaan ja katos otetaan pois rankkasateiden ja kovien tuulien ajaksi.

Keinun pehmuste on toteutettu yhteistyössä muotoilija Johanna Högvägin kanssa, ja se on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta.
Keinu on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki.

VARAX

+ JOHANNA HÖGVÄG

Varax uutuus kuosit sesongille 2022 on toteutettu yhteistyössä suunnittelija Johanna Högvägin kanssa. Tämä Pohjanmaalla syntynyt ja kasvanut muotoilija on tunnettu graafisista linjoista ja värikkäistä kuoseista.

Inspiraatiota uudelle valikoimalle hän löysi jokapäiväisestä elämästä Suomen metsissä. Näin jopa hyttyset löysivät oikean paikkansa Suomen Metsä pehmusteeseen painettuina.

Suomen Metsä 87B kuosin lisäksi yhteistyöhön kuuluvat kuosit Maisema 81B sekä Stormskär harmaana 83B, roosana 84B ja sinisenä 86B.